Meer resultaten voor steigerhouten bar

Vind steigerhout bar op Marktplaats.nl.
Steigerhouten buitenbar bar toog van steigerhout barren. Steigerhouten buitenbar bar toog van steigerhout barren buitenbar en toog steigerhout alles op maat gemaakt! Steigerhouten buitenbar met houten blad spoelbak van de klant is b450x55x110cm met 4 deuren en 2 open vakken.
bar verhuur
Steigerhouten Meubelen.
Wij raden je aan de kussens te halveren. Als je bijvoorbeeld een kussen van 300 cm wil bestellen, dan raden wij aan om 2 kussens van 150 cm of 3 van 100 cm te nemen. De prijs blijft het zelfde, maar de kwaliteit is beter.
steigerhouten tafel
Bar-statafel steigerhout/steigerbuis JORG'S' Houten Meubelen.
Bar tafel/ keukeneiland van oud steigerhout. Stelt u zich eens voor, een gezellige dag die u doorbrengt met vrienden en familie. Dit keukeneiland/bartafel past daar perfect bij. Het meubel biedt ruimte genoeg om aan te zitten of aan te werken. Statafel van gebruikt steigerhout. Maak uw inrichting compleet met deze statafel. Goed te gebruiken voor feestelijke gelegenheden. Maak u statafel compleet met onze barkrukken. De statafel kunt u voor binnen en buiten gebruiken. Voor buitengebruik is. Statafel/bartafel met steigerbuis 100x100 110 hoog. Deze bartafel of statafel is gemaakt van een steigerbuis onderstel en een steigerhouten blad dat behandeld is met een waterafstotende wash.
tuintafel
Steigerhouten bartafel Goedkope Steigerhouten Meubelen.
De robuuste vormgeving, poten van 12x12cm op de hoeken en bovendien lekker glad vanwege het gebruik van geschaafde en geschuurde steigerplanken. Deze steigerhouten tafel met blokpoten kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten banken en is zowel binnen als buiten te gebruiken.
steigerhouten bar kopen
Steigerhouten bar op maat gemaakt.
Wij bieden tegen scherpe prijzen steigerhouten barren aan. Wij zien een opvallende groei in het aantal steigerhouten barren dat wij verkopen. Steigerhouten meubelen nemen steeds meer toe in populariteit, omdat er veel voordelen bij komen kijken, ook als het gaat om een bar van steigerhout.
keuken met bar
Vind steigerhouten bar op Marktplaats.nl.
Nieuwe steigerhouten bar van gebruikte steigerdelen 220 cm breed 115 hoog 50 diep evt mogelijk zonder bacardi tekst en evt mogelijk met verlichting tegen meerprijs van 50 euro interesse in een andere maat bar neem even contact op alles is mogelijk bij interesse stuur een appie naar 06-12661600.
Bedrijfsinrichting met steigerhout voor horeca: café, brasserie, restaurant of lunchroom. Bedrijfsinrichting met steigerhout voor horeca: café, brasserie, restaurant of lunchroom.
Onze steigerhouten en eikenhouten meubelen zijn hier perfect voor geschikt. U richt uw bed and breakfast in voor een voordelige prijs en geniet toch van een sfeervolle en professionele uitstraling. Denkt u bijvoorbeeld aan een bar en tafels, maar ook de inrichting van de kamers zelf.
Bar van steigerhout op maat gemaakt Te koop Tweedehands.nl.
Nu in de aanbieding van 430.00 voor 188.99 Gratis verzending Dit stijlvolle ratten ligbed biedt niet alleen 2 comfortabele plaatsen om te. 11 juli 2018 0435: Venray. Steigerhouten tafel met metalen Z onderstel. Steigerhout tafel met metalen Z onderstel Een steigerhouten tafel met een blad van 5 cm dik en een metalen Z onderstel.

Contacteer ons